>>> my worst enemy is my heart.. its mine but it beats for you..

Assalamualaikum.. thanks a lot for visiting my ordinary blog.. have a great day.. peace and love (' ~,)V
There was an error in this gadget
Attention please, i will write what i want in my space.. its all about me and my buddies.. yet u will see what i choose to show but nobody knows the real me.. take note..

Wednesday, August 8, 2012

aku dan pungpang ku..

hai warga blogger agak lama jgk x post entry.. wlupun aku taw mmg xd org baca pun entry aku niii hmm.. tp xp lah wat2 cm pemes blogger la kan.. haha.. em ntahlah rasa cm x penting je nk update setiap masa.. tp harini aku update lah jgk coz kebosanan terlalu indah utk ku lalui dgn termenung bersahaja di dalam ofis yg sgt rock nii~ ok.. ermmm... ermmmmm.. apa ek.. jap pk dlu ......................................................... ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????! haaaaa! eh malas nk cite pasal tu.. cm tsangat personal je.. heee sorry pk lg.................................................................................. ............................... ............................................ ???????? ????????????????????????????????? ok xpe crite ni jelah.. cani.. smalam aku ad wish bufday kt seseorang by msg.. but aku x bgtaw la aku sape just nk wish je n xde niat pape pun nk mgagu or mengenag kisah lama.. memandangkn dia my friend n sy teringat bufdaynya sy pun wish la kan.. *tetibe lak bersaya aku ni..* ok smbung.. so aku pun bg lah msg.. wish kt dia pungpang2 sume.. lama dia xbls.. ok xpelah.. cool.. lg pun aku wish ikhlas kot.. tetibe dh ptg tu.. ada no. ofis call.. aku igt panggilan keja.. so aku pn angkatlah.. bila aku dh ltk kt tlinge aku.. aku pn "hello" patu senyap je.. aku dgn sepantas kilat teringat n rasa ni mebi taktik dia nk taw sape pengirim msg td.. so aku pun senyap jgk.. dek krn agk lame bersenyap senyapan.. aku pn trus letak.. *aduh penat lak nk taip..jap............................................................... .............................................................................. ...... ........................*18 minit kemudian*........... ok sambung blik..tibe dia call by his mobile.. kring2.. alamak call cni plak.. aku xangkat la kan.. aku msg.. xperlu taw sape msg.. just nk wish je..*perlu ke aku sambung cite aku ni.. cm x best je* ok tulah crita aku harini.. aku nk wat keja lah.. xbaik dtg keja x buat keja.. minta2 ada client nti.. bubye..

1 comment: